Ben jij klaar voor de groene revolutie? NLgroen zoekt een gedreven Commercieel Medewerker Binnendienst om ons team te versterken. We stimuleren duurzame initiatieven en versnellen de vergroening van Europa door de verkoop van groenrechten te optimaliseren. Met jouw betrokkenheid en inbreng kunnen we een grote impact hebben.

Over NLgroen
NLgroen ondersteunt producenten van duurzame energie en CO2-opslag bij de verkoop van groenrechten, zoals GvO’s, Carbon Credits en HBE’s. We bundelen groenrechten van verschillende producenten om hun handelskracht te vergroten en optimale inkomsten te genereren. Afnemers kunnen specifieke groenrechten aanschaffen om hun producten te labelen of hun eigen activiteiten te vergroenen. Met activiteiten in Nederland, België en Duitsland stimuleren we de vergroening van Europa. Via ons platform bereiken groenrechten zowel grote afnemers als organisaties die hun energievoorziening willen vergroenen. Bij NLgroen geloven we dat een duurzame toekomst alleen kan worden bereikt door samen te werken. Daarom streven we naar langdurige partnerschappen met producenten, afnemers en andere belanghebbenden in de sector. Samen bouwen we aan een groenere en meer duurzame wereld.

De Functie
We zijn de laatste jaren hard gegroeid en hebben de ambitie om deze groei voort te zetten. Ter uitbreiding van ons team zoeken we een commercieel gedreven binnendienst medewerker die zich graag verder wilt ontwikkelen in de duurzame wereld. In deze rol breid je samen met de verkooporganisatie ons netwerk uit en ondersteun je producenten bij de verhandeling van groenrechten. Je ondersteunt de verkoop in Nederland en zoekt nieuwe contacten en partners. Gezien de ontwikkelingen in België en Duitsland is het een pré als je ook Engels of Duits spreekt. Je bent aanspreekpunt voor partners met offerte aanvragen. Als medewerker bij NLgroen krijg je een dynamische werkomgeving en interne opleidingsprogramma’s om je vaardigheden te ontwikkelen. Solliciteer vandaag nog en help mee om de vergroening te versnellen!

Wat vragen we van je?

 • Je beschikt minimaal over MBO+ werk- en denkniveau;
 • Passie voor duurzaamheid en groene initiatieven;
 • 0-3 jaar ervaring in commerciële functies;
 • Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden;
 • Resultaat- en ondernemersgericht, betrouwbaar

Wat bieden we je?
We bieden een prettige werkomgeving en een vaste werkplek op ons kantoor in Nederweert en Wageningen. Daarnaast gelden prima arbeidsvoorwaarden. Er wordt gewerkt in een informele sfeer met een hoge mate van betrokkenheid voor de sector. We bieden daarnaast de volgende zaken:

 • Een salaris tussen € 2.600 en € 3.600 (op fulltime basis), afhankelijk van jouw ervaring;
 • Vakantietoeslag 8% en een eindejaarsuitkering van 4%;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen + 8 ADV dagen (op fulltime basis);
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • Een fijne werkplek op onze kantoren in Nederweert (stamplaats) en Wageningen;
 • Samenwerken met ervaren collega’s die jou vooruit helpen;
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteer vandaag nog als Commercieel Medewerker Binnendienst bij NLgroen en maak deel uit van de groene revolutie!

Enthousiast geworden?
Neem contact met ons op en we nodigen je graag uit voor een verdere kennismaking. Mail je motivatie en CV naar nw@nlgroen.com.

Eerst meer weten over de functie? Dat kan ook, neem dan contact op met Nick Waltmans. Nick is telefonisch bereikbaar op: 06-83897646.

NLgroen B.V.
t.a.v. Nick Waltmans
Agro Business Park 1
6708 PV Wageningen